diumenge, 19 de febrer del 2023

PN de Collserola: Sant Genís cap a les fonts del Bacallà i de la Salamandra

Matinal per Collserola. Des del CC Casa Groga fins a Sant Genís dels Agudells passant per la font del Bacallà i de la Salamandra.
Comarca del Barcelonès
Durada: 2h15 - Distància: 8,13 km - Desnivell: 323m - ruta circular
WIKILOC: bit.ly/3YcjiDp

 Iniciem la caminada des de la plaça Meguidó, davant del Centre Cívic Casa Groga.
Anem pel darrere del Centre Cívic i girem a l'esquerra pel carrer de Natzaret, passarem pel davant de la residència assistida Mas Piteu i just al final de la finca hi ha un caminet a la dreta que puja i ens duu fins a Can Soler. Continuem i arribem a la carretera de l'Arrabassada, girem a la dreta i anem pel camí de terra, més endavant de la corba, i per no córrer perill, mirant banda i banda travessem la carretera, baixarem una mica fins al pal indicador. El camí ens porta fins a la font del Bacallà. Continuem el camí i passarem per la font de Borni i el Viver de Can Borni.
El camí ens durà de nou a la carretera on caminarem un petit tram fins a veure a l'altra banda un pal indicador cap a la font de la Salamandra, hem de vigilar al creuar.
Un cop hem vist la font de la Salamandra tornarem pel mateix camí fins a la carretera, tornem a creuar per anar per la banda dreta de la carretera. Quan arribem al pas de vianants el creuem i ens posem en el camí de terra, un cop hem passat Vista Rica anirem cap a la carretera de les Aigüesa zona d'aparcament de cotxes agafem el sender que ens queda a la nostra esquerra. Caminarem per aquest sender fins a arribar a un encreuament on hi ha un rètol 'PROHIBIT EL PAS DE BICICLETES', ens dirigim cap a la dreta. Anem de baixada, passarem per la gossera. Continuarem baixant fins a arribar a Sant Genís dels Agudells.

Masia de Can Soler
Font del Bacallà

Font de la Salamandra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada